We vieren 25 jaar Rock Cafe!

Binnenkort zal het Rock Cafe 25 jaar en dat schreeuwt om een DIK FEESTJE! Zet alvast zaterdag 4 Mei in je agenda om samen met ons onze verjaardag te vieren! Meer informatie op de flyer hieronder, inclusief een hoop Live Shows in Room 66 en DJ sets door diverse Rock Cafe resident DJ’s!

Wij kijken er alvast naar uit en hopen u dan te zien!

Zalig Kerstvis en Gelukkig Nieuwjaar!

Rock Cafe en het hele team wensen u allen een zalige Kerstvis en een gelukkig nieuwjaar! Onze beste wensen voor het nieuwe jaar, vol van goede vibes, goede muziek en veel bier en saas in uw favoriete café!

Vanavond vieren we de geboorte van Kerstvis, dus spring zeker even binnen voor deze Rock Café klassieker! Volgende week vieren we uiteraard het nieuwe jaar met leuke festiviteiten in het Rock Café en de Oude Markt!

Agenda update!

Vorige week werd het Bord in het Rock Cafe weer aangepast met een aantal nieuwe shows, en vandaag hebben we ook de online agenda bijgewerkt.

Voor de rest van dit jaar zit onze agenda bijna volledig volgeboekt, en ook voor 2024 stromen de boekingen vlot binnen, dus kom zeker nog eens langs voor meer updates in de volgende weken en maanden!

Extra evenementen pagina’s toegevoegd

De evenementensectie van onze website kreeg vandaag een udpate. Naast onze evenementenkalender werden de volgende pagina’s toegevoegd:

  • Voorbije evenementen: Een overzicht van de afgelopen evenementen in het Rock Café. De lijst is ver van volledig maar we werken hem bij naargelang we tijd hebben en ons geheugen ons niet in de steek laat.
  • Terugkerende evenementen: Een overzicht van de populairste terugkerende evenementen in het Rock Café. Bekijk zeker de lijst om geen enkel feestje te missen!

Einde van het concertseizoen, welkom Festivalzomer!

Gisterenavond was het weer stomend heet in Room 66, letterlijk en figuurlijk. Met geweldige shows van Salesmen en Rabids die een zalige mix van punky rock ’n roll brachten. Zij die de hitte trotseerden hebben zich dit zeker niet beklaagd!

Als je op de bandnamen klinkt kan je wat foto’s vinden van beide optredens gisterenavond!

Morgenavond zijn het overigens de voorlaatste optredens voor de zomervakantie, met 3 bands op het podium in Room 66! We krijgen bezoek uit het Verenigd Koninkrijk met Satan’s Mineons, die de Leuvense bands Onion Fuzz back en Cuberdon meebrengen naar het Rock Cafe! Op 30 Juni sluit Belly Hole Freak het seizoen af!

Tijdens de zomermaanden nemen we een pauze qua concerten tot het einde van Augustus, omdat het vaak te warm wordt in Room 66 en er bovendien tal van activiteiten zijn op de oude markt in het kader van “Het Groot Verlof”. Meer details vindt u op onze Evenementen pagina!

De verzoeken voor optredens in het najaar en 2024 beginnen inmiddels vlot binnen te lopen, dus kom zeker nog eens langs voor meer live muziek na de zomervakantie!