Agenda update!

Vorige week werd het Bord in het Rock Cafe weer aangepast met een aantal nieuwe shows, en vandaag hebben we ook de online agenda bijgewerkt.

Voor de rest van dit jaar zit onze agenda bijna volledig volgeboekt, en ook voor 2024 stromen de boekingen vlot binnen, dus kom zeker nog eens langs voor meer updates in de volgende weken en maanden!

Extra evenementen pagina’s toegevoegd

De evenementensectie van onze website kreeg vandaag een udpate. Naast onze evenementenkalender werden de volgende pagina’s toegevoegd:

  • Voorbije evenementen: Een overzicht van de afgelopen evenementen in het Rock Café. De lijst is ver van volledig maar we werken hem bij naargelang we tijd hebben en ons geheugen ons niet in de steek laat.
  • Terugkerende evenementen: Een overzicht van de populairste terugkerende evenementen in het Rock Café. Bekijk zeker de lijst om geen enkel feestje te missen!

Einde van het concertseizoen, welkom Festivalzomer!

Gisterenavond was het weer stomend heet in Room 66, letterlijk en figuurlijk. Met geweldige shows van Salesmen en Rabids die een zalige mix van punky rock ’n roll brachten. Zij die de hitte trotseerden hebben zich dit zeker niet beklaagd!

Als je op de bandnamen klinkt kan je wat foto’s vinden van beide optredens gisterenavond!

Morgenavond zijn het overigens de voorlaatste optredens voor de zomervakantie, met 3 bands op het podium in Room 66! We krijgen bezoek uit het Verenigd Koninkrijk met Satan’s Mineons, die de Leuvense bands Onion Fuzz back en Cuberdon meebrengen naar het Rock Cafe! Op 30 Juni sluit Belly Hole Freak het seizoen af!

Tijdens de zomermaanden nemen we een pauze qua concerten tot het einde van Augustus, omdat het vaak te warm wordt in Room 66 en er bovendien tal van activiteiten zijn op de oude markt in het kader van “Het Groot Verlof”. Meer details vindt u op onze Evenementen pagina!

De verzoeken voor optredens in het najaar en 2024 beginnen inmiddels vlot binnen te lopen, dus kom zeker nog eens langs voor meer live muziek na de zomervakantie!

Kerstvis foto’s online en foto verzoek!

We hebben de foto sectie geupdate met fotos van Kerstvis 2022, die een mooi plaatje schilderen van wat de traditie van Kerstvis behelst. Kerstvis is niemand minder dan de Kerstman in een stijlvol Elvis kostuum. Als je denkt dat dit fout is dan moet je ons zeker vervoegen de 24ste December. Als Kerstvis draait dan is de muziek net fout genoeg!

Naast de nieuwe albums die we nu beginnen toe te voegen zijn we ook geinteresseerd in foto’s van optredens en feestjes in het Rock Café, of zelfs gewoon van random avonden in het café. Als jullie deze met ons wensen te delen dan voegen wij ze toe op de website. Desgevallend kan u ons contacteren en dan nemen wij via mail contact met u op.

Ik wou hier ook graag een minuutje nemen om een persoonlijk woordje te zeggen over de website. Ik denk dat ik in enkele maanden tijd een deftig ogende website heb gebouwd die past bij de huisstijl van het Rock Cafe. Ik spreek nu ook even in eigen naam, maar ook namens de eigenaar, het personeel en zij die de social media onderhouden. We zijn allemaal zeer dankbaar voor de positieve feedback die we krijgen van onze klanten en bands die komen spelen. We proberen stap per stap dingen te verbeteren en horen wat dat betreft graag jullie suggesties aan de bar! Ik wil er eveneens even aan herinneren dat on webteam bestaat uit enkele stamgasten en barmannen die dit werk op vrijwillige basis doen. We proberen altijd om alles zo snel als mogelijk in orde te maken, maar soms zijn er andere dingen belangrijker. Onze excuses als u even moet wachten op feedback van ons, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lode, Webmaster,
Namens Jerre & Crew, Social media crew