Terugkerende Evenementen

In het Rock Café zijn er een aantal “Klassiekers” die met de regelmaat van de klok terugkeren. De belangrijkste kan u op deze pagina terugvinden. Als u ze nog niet geprobeerd heb, kom dan zeker eens langs bij een volgende editie! Check onze Evenemenenten pagina voor meer info!

Fresh Meat Comedy

Elke eerste maandag van de maand verwelkomt het Rock Cafe de Fresh Meat Comedy met een open mic sessie. Een 8-tal comedians krijgen elk acht minuten om het beste van zichzelf te geven en de MC praat het geheel voor ons aan elkaar. De ene heeft al meer ervaring dan de andere, maar het is steevast een grappige avond!

Wil je zelf optreden? Contacteer ComedyBooking.be!

Merk op dat de comedy een Nederlandstalig event is, waarbij Engelstalige comedians eerder uitzondering dan regel zijn.

Elke derde maandag van de maand (met uitzondering van zomer)

XX Years Rock Café

Net als goede wijn wordt het Rock Café beter met de jaren. Eens per jaar vieren we dat begin mei en dit brengt nagenoeg alle vaste klanten terug naar hun favoriete café. Volgend jaar worden we 25 jaar en we beloven om er dan een nòg specialere verjaardag van te maken!

Eerste of tweede zaterdag van mei

Het Groot Verlof

Elk jaar organiseert de stad Leuven samen met de lokale horeca het Groot Verlof. Meerdere concerten hebben plaats op de Oude Markt waar je plaatsen op de eerste rij kan vinden bij het Rock Café! We openen dan zowel binnen als buiten de toog zodat jullie zeker geen dorst hoeven te lijden!

Meer info op Het Groot Verlof website!

Begin juli tot mid-augustus

Hapje-Tapje

Deze maakt ook deel uit van Het Groot Verlof, maar we vermelden deze Klassieker toch liever afzonderlijk. De cafés aan de oude markt leggen elkaar het vuur aan de schenen voor de beste bierlijst op de Markt. Laat ons eerlijk zijn, dat is elk jaar in het Rock Café, dus schuif aan bij de buitentoog voor de leukste bieren gekozen door onze biersommeliers!

Daarnaast is er ook de beroemde barmannenrace, live optredens en een uitgebreid culinair aanbod!

Eerste zondag van augustus

Kerstvis

Ho, ho, ho, het is die tijd van het jaar alweer! Sommigen onder ons vieren Kerstvis het liefst in het Rock Café in plaats van op een saai familiefeest. Anderen vergezellen ons om het saaie familiefeest te verteren! Wat ook uw reden is, wij vieren de geboorte van Kerstvis met alle egards die de heilige zoon verdient!

Kerstavond