Einde van het concertseizoen, welkom zomerfestival seizoen!

Volgend weekend zullen we onze laatste 2 avonden met optredens in Room 66 plaatsvinden die het huidige goedgevulde concertzeizoen in Rock Cafe afsluiten. Uiteraard zal het nog steeds een drukke zomer zijn in het Rock Cafe, met 5 vrijdagavonden van Beleuvenissen, Leuven zingt en uiteraard het Hapje-Tapje festival!

Daarvoor zullen we uiteraard ook de matchen van het EK voetbal vertonen op ons terras (afhankelijk van het weer) of binnen in het cafe.

Het nieuwe concertseizoen in Room 66 (en de comedy shows) zullen hervatten in September en de agenda voor het najaar begint goed vol te lopen. Bands die graag willen komen optreden kunnen ons uiteraard steeds contacteren om een datum te vinden, alle informatie hierrond vindt u op deze pagina.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *