Einde van het concertseizoen, welkom Festivalzomer!

Gisterenavond was het weer stomend heet in Room 66, letterlijk en figuurlijk. Met geweldige shows van Salesmen en Rabids die een zalige mix van punky rock ’n roll brachten. Zij die de hitte trotseerden hebben zich dit zeker niet beklaagd!

Als je op de bandnamen klinkt kan je wat foto’s vinden van beide optredens gisterenavond!

Morgenavond zijn het overigens de voorlaatste optredens voor de zomervakantie, met 3 bands op het podium in Room 66! We krijgen bezoek uit het Verenigd Koninkrijk met Satan’s Mineons, die de Leuvense bands Onion Fuzz back en Cuberdon meebrengen naar het Rock Cafe! Op 30 Juni sluit Belly Hole Freak het seizoen af!

Tijdens de zomermaanden nemen we een pauze qua concerten tot het einde van Augustus, omdat het vaak te warm wordt in Room 66 en er bovendien tal van activiteiten zijn op de oude markt in het kader van “Het Groot Verlof”. Meer details vindt u op onze Evenementen pagina!

De verzoeken voor optredens in het najaar en 2024 beginnen inmiddels vlot binnen te lopen, dus kom zeker nog eens langs voor meer live muziek na de zomervakantie!