Kerstvis foto’s online en foto verzoek!

We hebben de foto sectie geupdate met fotos van Kerstvis 2022, die een mooi plaatje schilderen van wat de traditie van Kerstvis behelst. Kerstvis is niemand minder dan de Kerstman in een stijlvol Elvis kostuum. Als je denkt dat dit fout is dan moet je ons zeker vervoegen de 24ste December. Als Kerstvis draait dan is de muziek net fout genoeg!

Naast de nieuwe albums die we nu beginnen toe te voegen zijn we ook geinteresseerd in foto’s van optredens en feestjes in het Rock Café, of zelfs gewoon van random avonden in het café. Als jullie deze met ons wensen te delen dan voegen wij ze toe op de website. Desgevallend kan u ons contacteren en dan nemen wij via mail contact met u op.

Ik wou hier ook graag een minuutje nemen om een persoonlijk woordje te zeggen over de website. Ik denk dat ik in enkele maanden tijd een deftig ogende website heb gebouwd die past bij de huisstijl van het Rock Cafe. Ik spreek nu ook even in eigen naam, maar ook namens de eigenaar, het personeel en zij die de social media onderhouden. We zijn allemaal zeer dankbaar voor de positieve feedback die we krijgen van onze klanten en bands die komen spelen. We proberen stap per stap dingen te verbeteren en horen wat dat betreft graag jullie suggesties aan de bar! Ik wil er eveneens even aan herinneren dat on webteam bestaat uit enkele stamgasten en barmannen die dit werk op vrijwillige basis doen. We proberen altijd om alles zo snel als mogelijk in orde te maken, maar soms zijn er andere dingen belangrijker. Onze excuses als u even moet wachten op feedback van ons, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lode, Webmaster,
Namens Jerre & Crew, Social media crew