Welkom op RockCafeLeuven.be!

Beter laat dan nooit, het beroemde Rock Cafe heeft eindelijk een website! Zoals u misschien al had opgemerkt hebben we in de afgelopen weken geleidelijk aan extra functionaliteiten aan de website toegevoegd, en het plan is om dat in de loop van de volgende maanden te blijven doen. Suggesties en opmerkingen kan u via het contact formulier bezorgen of kan u kwijt aan de toog!

We hebben geprobeerd om alles vrij sober te houden, met een focus op functionaliteit. Daarom hebben we eerst gefocust op de essentie, met dingen zoals ons menu, onze evenementen en wat foto’s. We hebben er bewust voor gekozen om de optie om commentaren op de website achter te laten uit te schakelen, zodanig dat het alles praktisch en overzichtelijk blijft.

In de toekomst plannen we nog nieuwe zaken, zoals de “Rock Cafe Hall Of Fame” waar alle artiesten die het rock aandoen een eervolle vermelding zullen krijgen.

Af en toe zullen we hier wat nieuws posten, maar je kan hiervoor ook steeds terecht op onze facebook pagina, dus volg ons ook daar!

Tot snel aan de toog!

Webmaster (en toogmeubilair van het Rock Cafe) Lode \m/ Salutes you!